PR PR PR

I höstas hade jag privilegiet att jobba tillsammans med PR-byrån Deportivo. Som helt ny och intern på ett globalt bolag (eBay) var jag väldigt inlyssnande när vi träffade externa parter. Deportivo träffade jag dock så pass ofta att jag hade både utrymme och vilja att komma med egna idéer. Måste säga att jag möttes med stort engagemang och fick bra feedback! Jag lärde mig massvis om hur man bearbetar media på olika sätt och om hur man sätter ihop och skapar pr-kampanjer. Min handledare på eBay hade givetvis en väldigt stor del i detta och jag är glad att hon på flera plan lät mig pröva mina vingar. Annars hade jag nog inte vågat axla en roll där jag ansvarar fullt ut för både synlighet i sociala medier och pr-kontakter.

Hur som helst har jag ett flertal gånger sett Deportivo på löpet. Nu senast i ropet efter att ha skapat en Twitterklänning för att föra fram ungas budskap. Ruskigt viktigt och uppenbarligen gick kampanjen hem då den fått uppmärksamhet, kul tycker jag! Ni läser mer här.

/Emelie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
När är rätt tid att förändra om inte här och nu?

I dagarna presenterade vår favoritstiftelse AllBright en rappor..

 
Vi är så glada över att våra ungdomsmisstag är just - våra egna.

Läser den här artikeln i Resumé och kommer direkt att tänka på ..

 
Mentorskap över företagsgränserna!

Läser en artikel här på sajten som ger tips på hur man får anst..

 
En stor inspirationskälla...

... har gått ur tiden. Jag talar förstås om fantastiska Kristia..

 
Hur får man fler kvinnliga topptalanger att bli ledare?

Den frågan skulle vi gärna ha ett brett, djupt och genomtänkt s..

 
Även om sommaren inte verkar vilja ta slut...

... får vi nog acceptera att hösten är här! Å det betyder att d..

 
Några ord om kreativitet

Sprang på denna lista över näringslivets 100 mest kreativa pers..

 
Vad tror Facebook att just du gillar?

Vi är ytterligare ett steg framåt i den personaliserade anpassn..

 
Utmanade vs. utmanande

Det här må vara off topic, men jag tycker ändå att vi ska prata..

 
Entreprenörer som inte ligger på latsidan!

Hej! Sommartider, sommartempo och en hel del semestrar. Även..